Snorig fotomodell

image171

Vad gör väl lite snor i näsan? Kolla in min sjysta stil istället!

Peppar, peppar, men lillmatte har verkligen varit oförskämt frisk. En omgång vinterkräksjuka är allt. Hon har faktiskt inte ens varit riktigt förkyld. Men den här gången kunde hon inte stå emot min förkylning, så igår kväll hade hon nästan 39 graders feber, hosta och riktigt tjockt snor. Idag är hon så gott som feberfri men fortfarande hes och snorig.

Humöret har däremot varit förvånansvärt bra. I morse roade hon sig med att klä på sig en solhatt, regnjackan och ett par tjocka galonklädda vintervantar (med viss hjälp från modern). En läcker kombination ovanpå pyjamasen! Det är ju så populärt med modebloggar, kanske ska vi slå oss in på den banan... 

Själv mår jag ganska risigt fortfarande. Lite less på att förkylningen inte vill släppa sitt grepp.

Men det stora orosmolnet är lillmattes förkylning, för på måndag är det en stor dag, då börjar nämligen inskolningen på förskolan! Så vi får hoppas att hon repar sig kvickt. Jag tycker för övrigt att det känns jätte pirrigt det här med dagis. Rent objektivt tror jag säkert att det kommer att gå bra, men hönsmamman i mig kan inte låta bli att oroa sig i alla fall.

Trevlig fortsättning på helgen!

Kommentarer
Postat av: Jonna

kul med uppdatering =) Här e vi sjuka för jämnan, hoppas ni slipper det nu när Hanna börjar på dagis. Förhoppningsvis blir det väl mindre sjuka nu när det fina vädret kommer =D *hoppas* Inskolingen kommer säkert gå toppen, det är ett kanon dagis! Och dom har fått det SÅ fint där uppe nu.. Bara utegården kvar, men den ska vara klar om 2 veckor! Kan man dock inte tro när man ser den, haha. Får väl se om det blir dagis för Theo på måndag, han är nämligen också sjuk, igen.. Annars kanske vi ses där uppe! Va ju så längesen man såg er nu! Ha de bra och krya på er, kram

2008-04-26 @ 20:40:51
URL: http://jonnaa.blogg.se
Postat av: Pia m flock

Hej! =) Och tack!!! ja det var verkligen roligt att det gick så bra på hans första utställning. Härösand nästa! Lycka till med din träning och ev tävling!! :-) Smygläser lite här ibland, kanske får man sig ett å annat tips!! :-) Vi har ju inte kommit så långt ännu hihi!
Ha en trevlig valborg! Kramar Pia å flocken!

2008-04-29 @ 14:57:58
URL: http://doedazz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0