Slutet närmar sig med stormsteg!

image165

En av otaliga barn- och hundpromenader det senaste året

Helt otroligt, men jag börjar arbeta i övermorgon. Då är föräldrarledigheten slut. Jag har svårt att riktigt greppa det. Å andra sidan har jag nästan inte förstått att jag blivit mamma heller, så jag är nog osedvanligt trög.

Tack och lov känns det riktigt roligt att gå tillbaka till arbetet igen. Antagligen kommer jag att idiotförklara mig själv när jag sitter på kontoret en vacker vårdag och tittar ner på människorna som strosar i solksenet utanför fönstret. Men just nu känns det bara stimulerande. Jag tror jag behöver få vara något annat än mamma några timmar om dagen. Det känns pirrigt också. Kommer hjärnan att komma ihåg hur man gör?

Husse tar över här hemma. Det känns som en stor förmån. Skönt också att inte behöva tänka på dagisfrågan just nu. Jag kan lugnt koncentrera mig på arbetet istället.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Eva

Ja du Maria, tiden går fort! Roligt att du tränar Falco, flitig som du är! Vi går i väntans tider här och just nu vill jag att de snart "tittar" ut!!
Ha det gott och lycka till på jobbet!

2008-01-30 @ 13:21:03
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Ingrid

Hej,
När jag läst din hälsning var jag tvungen att kolla vem i Nättraby som varit inne i gästboken. Kom på att jag varit inne hos dig tidigare, men det var ett tag sedan. Kul att läsa din blogg om spädbarnstiden...det var ju ett tag sedan för mig..;-)

2008-02-02 @ 00:57:47
URL: http://www.kennelenduro.se
Postat av: Irene

Tjena!
Så fort tiden går!
Jag kikade in för att säga att jag och Falcos syrra Taiga kommer upp till dina trakter i påsk för att ha sökläger på era marker :o)
/Schaferligan

2008-02-02 @ 01:31:35
URL: http://www.schaferligan.com
Postat av: Carina

Hur har det gått med mamma-matte-hustru-rollen nu när arbetet har kommit igång igen?
Kul att läsa din blogg.

/Carina

2008-02-17 @ 16:43:59
URL: http://profiler.aktivhund.se/carinal.aspx
Postat av: Jonna

det e lugnt =) Min mamma följer också Anna Pihl men jag har totalt missat det redan från början.. Däremot följer jag 2900 happiness som började för nån vecka sen, också danskt. Så dom verkar vara bra på att göra bra serier, danskarna =)

Kul att dom får gå på samma dagis. Blir antagligen samma avdelning också för Theo ska byta till en av dom nya! (läs bloggen om varför hehe). Ni ska på info möte i morgon då va? Hojta till när du vet vilken avdelning hon ska va på. Theo ska gå på Delta. oppas allt e bra annars. Kram Jonna & Theo

2008-02-25 @ 10:10:11
URL: http://jonnaa.blogg.se
Postat av: Eva

Hej Maria!

Dax att uppdatera nu!! Hur går det att jobba? Här är det valpar för hela slanten:) De är redan 6 veckor och fulla med bus:)

2008-03-17 @ 14:52:58
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Annika & Raxa

Länge sen sist ... Vi vill önska dig och din familj en GLAD PÅSK!

Vänligen
Annika & halvsyrran Raxa

2008-03-20 @ 15:47:56
URL: http://www.sokhund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0