Trevlig midsommar!



Ingen midsommarkrans direkt, men rosorna får fungera som substitut.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt skön midsommarhelg!

Hälsningar/Lillmatte, skurkhunden och kakmonstret

Kommentarer
Postat av: jenniefer & flock

Härlig bild, önskar er en trevlig midsommar! Vi får allt ta en träff med vovvar och barn snart tycker jag ;)

2008-06-20 @ 11:48:05
URL: http://canovills.webb.se
Postat av: Tant Brun

Hoppas du också får en underbar midsommarhelg!

2008-06-20 @ 19:41:21
URL: http://auntiebrown.blogsome.com
Postat av: Atta

Tjoo hoo! Jag vet ju att min husse och matte är hos er- Lillmatte,skurkhunden och kakmonstret och firar midsommar. Jag är inte alls ledsen för att jag fick vara hemma i Falun men jag vill passa på att berätta lite hur jag har det.



Jag bor nu på äventyrshotell i Rog och här har jag varit sen ni lämnade hit mig. Här finns också Alfons, min goldenprins som jag avgudar. Han är så hjälpsam- när jag är trött i mina små ben stoppar han in sitt stora vita huvud under min mage och lyfter upp mig så jag får vila lite dinglades runt nacken på honom.



Apropå vila- ni sa inget om att jag skulle få lov att dela en 90 säng med föreståndaren för hotellet som dessutom är ett rekordeligt fruntimmer på nätterna- det är lite trångt!!



Jag har upptäckt några nya saker. Katter låter väldigt illa när man kommer för nära, jag har koskräck och om man springer in bakom en gärsgård är det väldigt svårt att hitta ut igen. Det är heller inte så populärt att först doppa sig i dammen och sen springa in och lägga sig i soffan..



Favoritleken just nu är när jag gömmer mig i ett dike och hoppar upp och skrämmer Alfons när han luffsar förbi.Har jag tur jagar han mig runt huset flera varv för att läxa upp mig.



Maten kan jag bara klaga på. Jag får lov att tvinga i mig varje mål. Oftast ligger det något halvmumsigt högst upp i matskålen men sen blir det bara otäckare ju längre ner man äter.Som tur är får jag en och annan godbit mellan målen.



Häromdagen skulle jag tränas på att vara ensam i lillstugan. Det var visst viktigt att jag kunde klara av det eftersom alla föreståndarna skulle på fest på midsommardagen. Vid första träningstillfället passade jag på att först sjunga upp mig ordentligt och sen sjunga den längsta arian som jag kan utantill. Men det var ingen här på hotellet som hade vett att uppskatta det så jag rullade ihop mig och somnade istället. När det sedan var dags att bli ensam på riktigt så gick det bra ända tills jag kom på att jag glömt säga god natt till förståndaren så jag öppnade dörren med ett krumsprång och sprang för att få det sagt. Men inte hittade jag henne någonstans. Som tur var kom en vänlig granne och hjälpte mig. Förståndaren hämtades hem med bil så jag sa god natt och gick och la mig.



Som ni förstår har jag det väldigt bra och jag är lycklig och känner livet i mig!! Hoppas ni också gör det!!



MÅNGA KRAMAR från TINDRA

PS:alla föreståndarna för äventyrshotellet hälsar!DS

2008-06-23 @ 16:03:26
Postat av: Maria & Falco

Hej Tindra

Jag hoppas att du är tacksam. Det är högsta mode med sådana äventyrsvistelser och kostymnissar betalar dyrt för att uppleva det du nu gör. Så njut! Dessutom har jag haft förmånen att få träffa föreståndarinnan för "hotellet" du bor på och det verkar vara en oerhört sympatiska person. Så jag känner mig trygg i att du har det bra!

Hälsningar från ett något blåsigt och kyligt Blekinge

P.S Din matte och husse hälsar att de saknar dig D.S

2008-06-23 @ 19:41:01
URL: http://falco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0