Inspiration

Kolla in silvermedaljören på årets VM i lydnad, Trond Brustad med Doubleuse Cloudberry (Bajazz). Härligt att se en hund med sådan attityd och arbetsglädje. Om ni inte orkar se hela klippet kan ni ”spola fram” till 05.15 in på filmen. Vilket läggande! Hunden försöker verkligen arbeta emot de fysikaliska krafterna.Filmen såg jag för första gången på Maria Hagströms hemsida.

Må väl i höstmörkret/Kakmonstret

Kommentarer
Postat av: Fia

WOW!!!! Vilken hund!!! Vilken glädje, jag insåg när jag tittat i några minuter att jag satt och log, det var så himla kul att se en hund som VERKLIGEN tyckte detta vara buskul. ...Och ..suck..vilken disciplin..jaja, mina har ju en en hundradel av denna disciplin, men de är goa ändå.

2009-11-03 @ 03:08:57
URL: http://www.fiafilosoferar.blogspot.com
Postat av: Fia

Meh?! Jag skrev ju en kommentar? Oh well, VILKEN JYCKE!! Vilken glädje, jag satt och log när jag tittade, den arbetsglädjen smittade ju av sig bara man tittade på den. Och suck...vilken lydig vovve, inte som mina bortskämda tussar inte...Höstkram till dig och hela din familj!

2009-11-03 @ 11:47:45
URL: http://www.fiafilosoferar.blogspot.com
Postat av: Lillmattes och lillemans galna faster

Jisses vad lik lilleman är en viss person pâ kort

som finns i nâgon lâda nâgonstans...speciellt där

han ser misstänksam ut. Det skulle farmor se...

2009-11-12 @ 22:36:26
Postat av: Nathalie Cano

Hej,Jag heter Nathalie Cano och kontaktar dig på uppdrag av Disney och årets julfilm, Santa Buddies. I år reser valgänget till det magiska Nordpolen.I samband med att filmen just gått upp på biograferna har vi valt att ta kontakt med ett antal trovärdiga hund- och filmsidor som vi tror passar för projektet och som vi skulle vilja samarbeta med. Samarbetet går i korthet ut på att du lägger ut information om filmen på din blogg samt att du får möjlighet att lotta ut priser från Disney bland dina läsare. Hur priserna ska lottas ut får du bestämma själv.Låter det intressant? Hör i så fall av dig till mig så berättar jag mer.Vänliga hälsningar,Nathalie Cano

Pronto på Uppdrag av Walt Disney Studios Home Entertainment

2009-12-08 @ 12:28:07
Postat av: Eva

Visst är han söt lilla Wincho:) Och helt underbar..ev har jag en köpare till honom, vi får se vad som händer!! Tanken är annars att en valp ska flytta hit till hösten :)Ha en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!!!!Eva

2009-12-20 @ 19:31:24
URL: http://www.beauceroner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0