SnabbrapportEn bild från morgonens promenad. En krasslig Lilleman sover en tidig förmiddagsvila. Själv är jag glad över att jag kom tillbaka till Blekinge i tid för att njuta av vitsipporna. Förra året missade jag dem pga den besvärliga foglossningen. Det hade varit förargligt att missa dem i år igen.Så här såg omgivningarna ut när Lilleman skulle sövas i Spanien. En fantastisk utsikt och ett vackert ljus. På bilden poserar Lillmatte med sin bebis.


Jo då, vi är hemma i Sverige igen. Barnen och jag landade på Växjö flygplats i torsdags, en vecka senare än beräknat, på grund av ”molnet av smuts i luften”(det var så vi förklarade den förlängda Spanienvistelsen för Lillmatte).

 

Jag får dock återkomma med en mer ingående reseskildring. Lilleman däckade nämligen igår i någon form av kräksjuka. Han är på bättringsvägen, men pockar extra mycket på min uppmärksamhet. Och husse har arbetsdag på Lillmattes dagis, som drivs som ett föräldrarkooperativ, så jag får fokusera på sjuklingen här hemma.

 

På snart återseende!/Kakmonstret

P.S En liten bild till från idag. Påskliljorna blommar för fullt i vår trädgård och jag ser verkligen fram emot de närmaste veckorna. Jag ska frossa i våren! D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0